Aller directement au contenu
itroom

itroom

Webudvikling og SEO der giver flere kunder

Denmark

Travail à distance

1-9

2015

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at øge deres online tilstedeværelse med webudvikling og Google optimering.

Itroom blev stiftet i 2015 af Lasse Enggaard og Patrick Meyhoff.

I dag har virksomheden vokset sig til en velrenommeret spiller inden for webdesign, e-commerce og SEO. Siden sin opstart har itroom hjulpet over 300 kunder med at skabe en succesfuld online tilstedeværelse.

Lasse Enggaard er en erfaren SEO-ekspert, Shopify-specialist og e-commerce-veteran, der brænder for at hjælpe kunderne med at opnå de bedste resultater.

Patrick Meyhoff er en dygtig mediegrafiker med en professionel bachelor i UX & UI, der ved hvordan man designer hjemmesider, der giver besøgende den bedste oplevelse.

Itroom forstår det digitale univers og arbejder altid med de nyeste trends inden for design og søgeoptimering.

Vi forstår det digitale univers og arbejder altid med de nyeste trends inden for design og søgeoptimering. Vi tager gerne imod en udfordring og går gerne et ekstra skridt for at skabe flere muligheder og bedre resultater for vores kunder.

Vi værdsætter god kommunikation i ethvert samarbejde, da det sikrer en glidende og effektiv proces. Derfor lægger vi stor vægt på at have åben og ærlig kommunikation med vores kunder.

Vores SEO løsninger starter fra 1.995 kr. - 4.995 kr. 

Budget
  • $0 - 1,000
Assistance Semrush
Nous ne proposons pas ce service pour le moment.
Modèle tarifaire
  • Tarif horaire
  • En fonction du projet
Taille de l’entreprise du client
Langues
  • Danois
Zone géographique
  • Denmark
Contacter itroom
Sélectionnez votre budget
Sélectionnez le service désiré

En cliquant sur « Envoyer le message », j'accepte que mes coordonnées soient stockées et traitées.

Vous souhaitez plus d'informations ?

Auriez-vous besoin de plus de données avant d’effectuer votre choix et de contacter une agence ? Veuillez nous faire part de vos idées et de vos suggestions en nous écrivant à l’adresse agencies@semrush.com